Van Haagen Techniek
Kunnen wij bij u de schakelaar omzetten?

 # Renovatie Ginnekenweg november 2023

Het vordert goed bij ons renovatiepand aan de Ginnekenweg in Breda. We gaan hier een goed werkend advocatenkantoor van maken!

De basisinstallatie op de beganegrond zit er voor 65% in, alles is afgelast zodat er vandaag gestart kan worden met het sluiten van de gipsplafonds. We hebben boven de plafonds wieland stekkers toegepast. De stekker worden opgevist nadat de sparingen voor de spots geboord zijn. Ter plaatse van de centraaldozen komen hanglampen.

Verder treffen we voorbereidingen voor het realiseren van een gehele nieuwe keukeninstallatie.https://strato-editor.com/.cm4all/widgetres.php/com.cm4all.wdn.Separatingline/images/thumbnail.svg
Samen met Zandberg BV  werken we samen v.w.b. de waterafdeling/loodgieterswerk.
Een mooi project in opdracht van De Kok Bouwgroep.
#bouw #woningbouw #renovatie #vanhaagentechniek #samenwerken

# Renovatie Christoffelschool oktober 2023

Bij de Christoffelschool in Breda zijn we een gedeelte van de installatie aan het renoveren en de installatie aan het aanpassen zodat er kinderen van vluchtelingen les kunnen krijgen!


De bestaande elektrotechnische installatie wordt zoveel mogelijk gehandhaafd en waar nodig worden aangepast; De brandmeldinstallatie wordt vervangen; Alle verlichting wordt vervangen naar LED; De inbraak installatie wordt vervangen; de Data-installatie wordt vervangen; Div. verdeelkasten vervangen of waar kan aangepast en de lestijdensignalering wordt vervangen.
#renovatie #bouw #vanhaagentechniek 

# Nieuwbouw juli 2023

Yes we dit it!
Fijn voor onze bouwvak vakantie (ingaande 29-7 t/m 20-8) hebben we het project voor de Freerunhal in Tilburg mogen opleveren. ✅

Verdeelinrichting. Fundatie aarding in samenwerking met AquilaMovement.
Led armaturen en lichtlijnen in samenwerking met Natec Lighting.

PV installatie in samenwerking met GRUUN. Gevelarmaturen verlichting. Nood-en transparant armaturen. Brandmeld-, ontruimingsinstallatie, elektra voorzieningen werktuigbouwkundige installatie.

Bij elkaar een mooie duurzame totaal installatie! Met dank aan:
Winters bouw & ontwikkeling B.V. en Van Puijenbroek Installaties B.V.
Voor nu wensen wij iedereen een hele fijne bouwvakvakantie en we staan daarna weer graag met nieuwe energie voor jullie klaar!
#projectoplevering #installatietechniek #elektrotechniek #bouwvak


# Nieuwbouw juli 2023

CollectiefParticulierOpdrachtgeverschap (CPO) Bergen op Zoom✅
Vandaag hebben wij de elektrotechnische werkzaamheden opgeleverd voor CPO in Bergen op Zoom. Dit in opdracht van Bergh Bouw. 

We hebben de 12 appartementen voorzien van rookmelders, video intercom, brandmeldingsinstallatie en de gehele PVinstallatie.

Als 🍒 op de taart hebben we alle bewoners namens Van Haagen Techniek B.V.  op een heerlijke lekkernij getrakteerd van Onze Smaak! 🤩
Wij wensen alle bewoners veel woonplezier
en bedanken iedereen die meegewerkt heeft om dit te mogen en kunnen realiseren!
#project #installatietechniek #oplevering


# Nieuwbouw bedrijfsunits juli 2023

Opgeleverd project:
Bedrijfsverzamelgebouw Uniekboxen Roosendaal
Nieuwbouw van 48 stuks bedrijfsunits ✅.

Afgelopen dinsdag hebben wij de elektrotechnische werkzaamheden opgeleverd voor het bedrijfsverzamelgebouw Roosendaal, in opdracht van De Kok Bouwgroep.
Van Haagen Techniek B.V. heeft de units in zijn geheel voorzien van

Aardingsinstallatie, Elektrotechnische installatie; PV-installatie;
Camerasysteem met kenteken herkenning; Toegangscontrole;
Inbraak meldsysteem en we hebben het terrein ingericht met verlichting en autolaad voorzieningen.

Met trots kijken we terug op dit project met dank aan iedereen die meegewerkt heeft om dit te mogen en kunnen realiseren!



04-07-2023

Van Haagen Techniek bestaat dit jaar 10 jaar! 🎉🥂
We zijn er enorm trots op dit jubileum te mogen vieren.

De afgelopen 10 jaar zijn we nauw betrokken geweest bij diverse mooie projecten waar wij als elektrotechnisch installatiebedrijf mochten aansluiten! We krijgen nog elke dag onverminderd energie van het juist uitvoeren van diverse werkzaamheden zoals adviseren, installeren en onderhouden van Uw elektrotechnische installatie. Met als gevolg tevreden klanten en opdrachtgevers. Dáár doen we het voor. Daarom willen we langs deze weg iedereen bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking gedurende de afgelopen 10 jaar.

We hopen dat onze samenwerking nog lang mag voortduren!

8 juni 2021

Heden ochtend hebben wij van onze opdrachtgever Breedsaam de opdracht ontvangen voor de elektrotechnische installatiewerkzaamheden voor de verbouwing en uitbreiding van de Jacintaschool te Breda.

Samen met Gelens Bouwbedrijf en Van De Buijs Install zullen we de komende week fase 1 opstarten welke na de bouwvakantie gereed dient te zijn zodat de leerlingen straks weer naar school kunnen.

Het opstarten houdt in dat we door middel van Lean plannen de bouwtijd zo kort mogelijk houden zodat de school / leerlingen zo min mogelijk hinder ondervinden van de bouwwerkzaamheden. 


26 mei 2021

In opdracht van CURIO gaan wij de komende weken samenwerken met aannemer Vermeulen aan de herinrichting van de kleedkamers van de school CURIO EFFENT te Oosterhout. Van Haagen Techniek zal de elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren. 




21 mei 2021

In opdracht van De Kok Bouwgroep starten wij na de bouwvakantie met de elektrotechnische installatie van het nieuwe Dierenziekenhuis AniCura te Breda.

Specialistische, diergeneeskundige zorg:

Voor de specialistische, diergeneeskundige zorg voor huisdieren kun je terecht bij AniCura. In 2011 is AniCura ontstaan door een fusie van een paar van de beste dierenziekenhuizen in Scandinavië. In de afgelopen jaren hebben steeds meer artsen en klinieken zich hierbij aangesloten en inmiddels zijn er vestigingen in verschillende Europese landen. Zo vind je de dierenziekenhuizen onder andere in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland.

Het nieuwe dierenziekenhuis is gevestigd aan de Asselbergstraat te Breda en zal worden opgeleverd december 2021.

De Kok Bouwgroep is verantwoordelijk voor de coördinatie en de bouwkundige werkzaamheden. De firma Van Dijk uit Made realiseert de werktuigbouwkundige installatie.

Als van Haagen Techniek B.V. zijn we trots dat we mogen werken aan een mooie installatie in dit gebouw waar de zorg voor onze trouwe viervoeter op nummer 1 staat.


18 mei 2021 

In opdracht van de gemeente Tilburg gaat Van Haagen Techniek de hoofdverdeelkast vervangen van het Ijssportcentrum Stappegoor te Tilburg. De oude hoofdverdeelkast van 1000A wordt vervangen voor een hoofdverdeelkast van 1600A. 

De vervanging is noodzakelijk en heeft betrekking op de verduurzaming van het gebouw wat in een volgend stadium zal plaats vinden. 


17 mei 2021 

In opdracht van de Kok Bouwgroep te Breda zijn wij gestart met de voorbereiding aan de elektrotechnische installatie van de huisartsenpraktijk Stadshart te Breda. Een renovatieproject waarbij een nieuwe apotheek en een huisartsenpraktijk gerealiseerd gaan worden. De huidige apotheek zal in bedrijf blijven tijdens de verbouwingen. 


 
E-mailen
Bellen